AKF - Agrarisch Keurmerk Flexwonen

Voor buitenlandse werknemers wordt de kwaliteit van huisvesting een steeds belangrijker argument om te blijven werken in Nederland. De huisvesting moet dan wel voldoen aan een aantal eisen. Daarom heeft LTO Nederland samen met de aangesloten regionale LTO organisaties, de gelieerde vaktechnische organisaties en werkgevers- en werknemersorganisaties CNV en FNV en onder andere Control Union Certifications B.V. het Agrarisch Keurmerk Flexwonen opgezet. Het Agrarisch Keurmerk Flexwonen heeft van de Raad van Accreditatie het goede nieuws ontvangen dat het schema onder accreditatie kan worden toegepast. Dat het schema nu onder accreditatie kan worden toegepast, bevestigt de kwaliteit van het keurmerk. Als ondernemer toon je hiermee aan dat je goede en veilige huisvesting voor je werknemers gerealiseerd hebt. Dit kan het verschil maken voor het vinden en binden van nieuwe werknemers. Ook gemeenten juichen certificering van ondernemers en de waarborg van goede huisvesting toe.

Voor buitenlandse werknemers wordt de kwaliteit van huisvesting een steeds belangrijker argument om te blijven werken in Nederland. De huisvesting moet dan wel voldoen aan een aantal eisen.

Daarom heeft LTO Nederland samen met de aangesloten regionale LTO organisaties, de gelieerde vaktechnische organisaties en werkgevers- en werknemersorganisaties CNV en FNV en onder andere Control Union Certifications B.V. het Agrarisch Keurmerk Flexwonen opgezet.

Het Agrarisch Keurmerk Flexwonen heeft van de Raad van Accreditatie het goede nieuws ontvangen dat het schema onder accreditatie kan worden toegepast. Dat het schema nu onder accreditatie kan worden toegepast, bevestigt de kwaliteit van het keurmerk. Als ondernemer toon je hiermee aan dat je goede en veilige huisvesting voor je werknemers gerealiseerd hebt. Dit kan het verschil maken voor het vinden en binden van nieuwe werknemers. Ook gemeenten juichen certificering van ondernemers en de waarborg van goede huisvesting toe.